Dolar ve Euro kurları en son ne kadar oldu?

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Türk Lirası, dolar ve euro karşısında yeni güne sakin bir başlangıç yaptı.

Dün neredeyse tüm gün 7,40'ın üzerinde seyrettikten sonra akşam saatlerinde 7,38'e çekilen dolar/TL, düşüşünü bugün de sürdürüyor.

Ntv uzmanlarının analizine göre, piyasaların açılmasıyla hızlanan düşüş sonrası dolar/TL 7,35'in altına indi. Euro/TL ise 9,03-9,04 seviyelerinde değerleniyor.

Dolarda küresel kan kaybı sürerken dolar endeksinin son 2.5 yılın en düşük seviyesi olan 89.50'nin altına geriledi. Euro/dolar paritesi de 1.23 seviyesini aştı.

Uzmanlar, akşam saatlerinde ABD Merkez Bankası (Fed) toplantı tutanaklarının yanı sıra ABD'de hizmet sektörü Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI) verilerinin takip edileceğini, yeni tip corona virüse (Covid-19) ilişkin haber akışının da piyasaların odağında bulunduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.