Dev banka açıkladı: Bitcoin resmen çökecek!

Alman Deutsche Bank, Bitcoin ile ilgili kâbus gibi bir anket açıkladı. Yaptığı kapsamlı bir anketin sonuçlarını açıklayan Deutsche Bank, Bitcoin’in bu yılın sonunda 20 bin doların altına gerileyebileceğini açıkladı. Ankete katılanların yüzde 38'i de Bitcoin'in yok olacağı görüşünde.

Geçen yılın en çok kazandıran yatırım aracı olan Bitcoin, 2024'ün ilk çeyreğinde büyük bir ivme kazandı. Değerini yüzde 65 artırarak 73 bin dolar seviyesine ulaşan Bitcoin, yatırımcılarına büyük kazançlar sağlamaya devam ederken çok çarpıcı bir açıklama geldi.

‘YILSONUNDA 20 BİN DOLARIN ALTINI GÖRÜR’
Alman Yatırım Bankası Deutsche Bank tarafından yapılan bir ankete göre, tüketiciler Bitcoin'in kalıcılığı konusunda bölünmüş durumda. Ankete katılanların yaklaşık üçte biri, dünyanın en büyük kripto para biriminin yıl sonuna kadar 20 bin doların altına düşmesini bekliyor.

CAN ALICI SORU: BİTCOİN YOK OLUR MU?
Halktv'nin haberine göre, ankete katılanların yaklaşık yüzde 40'ı, Bitcoin'in önümüzdeki birkaç yıl içinde gelişeceğinden emin. Ancak ankete katılanların yüzde 38'i, ki oldukça yüksek bir oran, Bitcoin'in yok olacağı görüşünde.

70 BİN 700 DOLAR SEVİYESİNDE
Öte yandan bu sabah Bitcoin, yaklaşık yüzde 1,4'lük bir düşüşle 70 bin 700 dolar seviyesinden işlem görüyor. Token, Mart ortasında 73 bin 798 dolar ile zirve seviyesini görmüştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.