Bugün itibariyle akaryakıt fiyatları ne durumda?

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Benzine zam mı geldi? Rusya-Ukrayna savaşı brent petrolde dalgalanmalara sebep oldu. 12 Temmuz Salı akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Araç sahipleri güncel tabloyu merak etti. İşte, 12 Temmuz güncel akaryakıt fiyatları...

Son dönemlerde yaşanan dolar ve brent petroldeki akılalmaz dalgalanmalar vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Araç sahibi vatandaşlar gelen zamların ardından güncel akaryakıt fiyatlarını araştırıyor. Benzine zam mı geldi? Gündemden eksik olmayan indirim ve zam haberleri sürekli değişiklik gösteriyor. 

8 Temmuz Cuma günü itibarıyla motorine 2 lira 10 kuruş indirim yapılmıştı. 9 Temmuz Cumartesi günü itibariyle motorin fiyatına 81 kuruş zam yapılmıştı. 2022 senesinde yapılan zam araç sahiplerinin korkulu rüyası oldu. LPG, mazot, motorin ve benzin fiyatları güncel rakamlar her geçen gün araştırılıyor. 

12 TEMMUZ 2022 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul'da bir litre benzin fiyatı 25,19 TL

İstanbul'da bir litre motorin fiyatı 25,40 TL

İstanbul Anadolu yakasında bir litre LPG fiyatı 10,49 TL

İstanbul Avrupa yakasında bir litre LPG fiyatı 10.72 TL

Ankara'da bir litre benzin fiyatı 25,30 TL

Ankara'da bir litre motorin fiyatı 25,49 TL

İzmir’de bir litre benzin fiyatı 25,32 TL

İzmir'de bir litre motorin fiyatı 25,50 TL oldu.

TV100

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.