Araç sahiplerine üzücü haber! Yılın son zammı geldi

Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili yılın son haberleri gelmeye devam ediyor. Benzine zam mı geldi? 31 Aralık Cumartesi akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Araç sahipleri güncel tabloyu merak etti. 

Yıl içinde rekor kıran akaryakıt fiyatları gece itibarıyla bir kez daha değişti. 31 Aralık Cumartesi akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Son bir senede yapılan zamlar araç sahiplerini zora soktu. 

Benzin fiyatlarına 16 Aralık Cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 75 kuruş zam gelmişti. Benzinin ardından motorinin litre fiyatı 1 lira 70 kuruş artmıştı.

Araç sahiplerine müjdeli haber 20 Aralık Salı günü gelmişti. 20 Aralık Salı gecesinden itibaren geçerli olmak üzere benzinde 61 kuruş, motorine 77 kuruşluk indirim gelmişti. 23 Aralık'ta benzine 67 kuruş zam gelmişti.

Araç sahiplerine üzücü haber! Yılın son zammı geldi - Resim: 2

Yılın son zammı!

Son olarak 23 Aralık'ta yapılan zammın ardından yılın son haberi geldi. Benzine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 84 kuruş zam geldi.

Tv100'de yayınlanan 31 Aralık 2022 güncel akaryakıt fiyatları şöyle...

İstanbul'da bir litre benzin fiyatı 19,46 TL

İstanbul'da bir litre motorin fiyatı 22,01 TL

İstanbul Avrupa yakasında bir litre LPG fiyatı 10,46  TL oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.