EBEVEYN OLMA Değişim Programından bahsedelim biraz da.

Bu Değişim Programı yalnızca ebeveyn olanlar için değil ebeveynlerini daha iyi anlamak isteyenler için de alınabilir...

Dünya Değişim Akademisi bu konuda ne demiş bir göz atalım:

Çocuk sahibi olmak beraberinde pek çok sorumluluğu da getiriyor. Ebeveyn ve çocuk arasında sağlıklı bir iletişim kurulması bir sanattır, çünkü incelik ve yaratıcılık gerektirir. Bu iletişim dinamiktir ve her an değişime hazır bir potansiyele sahiptir. Çocuk doğduğu andan itibaren sürekli bir değişim içerisindedir, bu durum ebeveynin de her an değişimi kucaklamaya hazır olması demektir.”

8 seanslık Değişim Programında ebeveyn olmanın ne demek olduğu ve çocukla nasıl bir iletişim kurulması gerektiği aktarılıyor. Bir aylık programdaki her çalışmada ebeveynlik hakkında yeni bir görüş açısı ortaya koyan bilgilendirme ve ardından pratik uygulama yapılıyor.

Bu Değişim programı ile ebeveyn olmaya hazır olup olmadığınızı, ebeveyn iseniz ne kadar sorumluluğu taşıdığınızın farkına varmanız mümkün oluyor.

Aynı zamanda ebeveyn olma sanatının inceliklerini öğreniyorsunuz. Ve son olarak çocuk ve ebeveyn arasındaki bağın ve bağımsızlığın ne olduğunu anlıyorsunuz.

Bu değişim programını aldıktan sonra çocuğunuzun özgür bir varlık olduğunu ve sahiplenmemek gerektiğini fark ediyorsunuz. Çocuğunuzun sevgisini ifade etmesine izin veriyorsunuz.

Çocuğunuz ile saygı dolu bir iletişim kurmayı öğreniyorsunuz. Çocuğunuz için doğru fedakarlıklarda bulunmanın ne anlama geldiğini öğreniyorsunuz. Çocuğunuzun bireyselliğini korumasına katkıda bulunmaya başlıyorsunuz. Bu konuda yaptığınız hatalardan ders alarak olgunlaşmaya hızla ilerliyorsunuz.

Daha ne olsun, keşke bütün ebeveynler bu programı alabilse, dünya sağlıklı bireylerle daha iyi bir yer haline gelirdi gelecekte.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.