Bursaspor tribünlerde bir deyim vardır “Dünyada Türk olmak gibidir Türkiye’de Bursaspor’lu olmak

Çünkü yalnız kalırsın çoğu zaman.

Ve seni senden başka kimse sevmez.

Tüm rakip takımlar farklı motive oluyor bize karşı. Anlam verilmeyen bir gerginlik yaratılıyor. Gerek yerel basınlarında gerekse sosyal medya üzerinde olsun sürekli bir gerginlik pompalanıyor. Seyirci rekorları kırılıyor o hafta maçlarında. Aslında bu bize gurur veriyor, zira takım olarak büyüklüğümüzü ortaya çıkarıyor

Evet, rakip takımlardan daha çok rakibimiz olanlar; malesef son  maçlardaki hakem ve yardımcıları oldu. Bursaspora karşı verdikleri ya da vermedikleri kararlarda, o kadar hatalı olmaya başladılar ki kimse “hakem hata yaptı” demez oldu. Herkesin fikri “hakem art niyetli” yönünde olmaya başladı.

Bursaspor malesef yıllardır olduğu gibi yine yalnız bırakılıyor bu konularda. Ne bir lobisi ne de bir yumruğu masaya vuracak baba yiğidi yok arkasında.

Kasaba takımları bile daha sert bir şekilde savunulurken, 3 milyon nüfusuyla en büyük tek şehir takımı olan Bursaspor'u yönetenler, rica minnet şeklinde açıklamalarda bulunuyor. Tabi böyle oluncada eleştirdiğin kesim çokta kaale almıyor sevgili yönetim kurulunu.

Hal böyle olunca Bursaspor taraftar grupları sosyal medyada üzerinden, yönetim kurulundan daha etkili eleştirilerde bulunuyor. Gücü yettiği kadar sesini duyurarak Bursaspor'un hakkını savunuyor.

Biz, 2010 yılında şampiyon olduğumuzda darısı başına Anadolu yazılı pankart açtıkça, Anadolu takımları saflarını hep bizim karşımızda tuttu. Ama olsun biz yinede Şehri Müdafa diyerek şehrini savunan diğer Anadolu takımlarının yanında olmaya devam edeceğiz. 2010 yılında İstanbul takımlarının hegemonyasını yıkarak hiçbir şeyin imkansız olmadığını kanıtladık. İnanıyoruz ki yeniden birlik olup, omuz omuza verdiğimizde yeniden zirveye çıkacağımızı biliyoruz.

Bu yoldan kimse bizleri alıkoyamayacak.

Çünkü inanalar kazanacaktır.

Çünkü Bursaspor'u yönettiklerini zanneden kravatlılar, çıkarları bitince gitseler de; "Atkılar" her koşulda her yerde ve çıkarsızca "Arma"nın peşinde olacaklar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.