Yunan Milletvekilden Türk korkusu: Türkler adalarımızı işgal edecek

Yunanistan'da Değişim Hareketi Milletvekili Panagiotis Paraskevaidis, Türk korkusunu meclise taşıdı. Türkiye'nin çıkarma filolarıyla Yunan adalarını işgal edeceğini öne sürdü.

Yunanistan Değişim Hareketi PASOK-KINAL Milletvekili Panagiotis Paraskevaidis, Türkiye Cumhuriyeti'nin farklı emelleri olduğunu iddia ederek, Yunan adalarını bir gece ansızın işgal edeceği konusunda endişe duyduğunu dile getirdi. 

MİLLETVEKİLİ HALKI SAVUNMAYA ÇAĞIRDI 

Dünya kamuoyuna duygusal anlamda manipülasyon uygulayan milletvekili, Türkiye'nin "Hamas örgütü gibi bir oluşumla" Yunan halkı katletme niyetinde olduğunu öne sürdü. Türkiye tarafından derin bri endişe duyan milletvekili, Yunan halkını savunmaya hazırlıklı olmaları konusunda uyardı. Milletvekili, "Türkler çok büyük bir çıkarma filosuna sahipler. Kendi savaş uçaklarını üretiyorlar. Ve biz sadece oturup bekliyor muyuz? Sivil halkın örgütlenmesini öneriyorum. Çünkü Türkler adalarımıza çıkarma yapmayı planlıyor" ifadelerini kullandı. 

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.