Suriye'deki Amerikan İşgal Güçleri, Haseke Kırsalına Hava İndirme Operasyonu Düzenledi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Suriye'deki Amerikan işgal güçleri dün sabahın ilk saatlerinde Haseke’nin güney kırsalındaki Al Deşişe köyü çevresine güvenlik kordonu çekerek köy dahilinde havadan iniş yaptı, ardından çok sayıda eve baskın düzenledi.

Yerel kaynaklar SANA muhabirine açıklamalarında: “Amerikan işgal kuvvetleri, Haseke’nin güney kırsalındaki El Deşişe el Garbiyye köyüne dört helikopter, bir İHA ve bir kara kuvvetiyle onunla bağlantılı DSG milislerinden silahlı adamlar eşliğinde bir hava indirme operasyonu gerçekleştirdi” dedi.

Kaynaklar, işgal güçlerinin ve DSG milislerinin söz konusu bölgeyi kordon altına aldığını ve köyde çok sayıda eve baskın düzenleyerek kapılarını kırdıklarını, muhtevalarını kurcalayarak bölge sakinleri arasında panik ve teröre yol açtığını belirtti.

SANA - Suriye Arap Haber Ajansı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.