Budanov: Putin uzun süredir hasta ve yakında ölecek

Ukrayna Askeri İstihbarat Başkanı Kırılo Budanov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in kanser hastası olduğunu ve yakında öleceğini öne sürdü.

Ukrayna Savunma Bakanlığı Ana İstihbarat Dairesi Başkanı Kırılo Budanov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in kanser hastası olduğunu ve çok hızlı bir şekilde öleceğini ancak bunun Ukrayna'nın zaferinden sonra gerçekleşebileceğini söyledi.

"PUTİN, UZUN SÜREDİR HASTA"

ABC News Haber Ajansına konuşan Ukrayna Askeri İstihbarat Başkanı Kırılo Budanov, “Putin uzun süredir hasta. Kanser hastası olduğuna eminim. Bence çok hızlı bir şekilde ölecek. Umarım bu yakın zamanda gerçekleşir” dedi.

Budanov, Putin’in kanser hastası olduğu bilgisinin Rusya Devlet Başkanına yakın olan kaynaklardan teyit edildiğini aktardı.

"SAVAŞ PUTİN'İN ÖLÜMÜNDEN ÖNCE SONA ERMELİ"

Savaş suçlusu Putin’in Ukrayna'nın Rusya ile savaşta kazandığı zaferden sonra öleceğini ileri süren Budanov, “Bu savaş onun ölümünden önce sona ermeli… Biz 2023’te savaşı kazanacağız” ifadelerine yer verdi.

Askeri İstihbarat Başkanına göre, Putin öldükten sonra Rusya’da iktidar değişikliği gerçekleşecek. Budanov, bu durumun tüm dünyaya fayda sağlayacağını belirtti.

ABC News 

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.