ABD'deki Türklerden Güney Kıbrıs Rum Yönetimi Başkonsolosluğu önünde "Teröre Hayır" mitingi

ABD’deki Türk vatandaşları, Yunanistan’a tepki için Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nin Arizona Başkonsolosluğu önünde teröre karşı birlik olarak basın toplantısı yapacak. Türk Amerikan Güvenlik Vakfı (TASFO) düzenlediği mitingde, terör sempatizanı Yunanistan’ın adalarda yapmış olduğu işgalci tacizleri fotoğraflar ile sergilenecek.

Türk Amerikan Güvenlik Vakfı (TASFO) ABD’de Güney Kıbrıs Rum Yönetimi Arizona Başkonsolosluğu önünde miting düzenleyecek. Mitingde, Arizona Başkonsolosluğu önünde Yunanistan’ın terörü desteklemesi ve Ege Adaları’na işgalci tacizleri hakkında fotoğraflar sergilenecek.

Söz konusu fotoğraflar, Yunanistan’ın Batı Trakya Türklerine karşı yapmış olduğu terör eylemlerini de gözler önüne serecek.

“YAPTIĞIMIZ HER ÇALIŞMA ŞEHİTLERİMİZ İÇİN”

TASFO, 2 bin 500 Türkün yaşadığı Arizona’da “Ben de varım diyorsan gel” diyerek Türklere sosyal medyadan çağrıda bulundu. TASFO, bulunduğu miting çağrısında “Yaptığımız her çalışma, ayaklarının tozu bile olamayacağımız şehitlerimizin içindir” notunu paylaştı.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.