Tenis topu büyüklüğünde dolu yağdı ve 1 ölü 110 yaralı

İtalya’da tenis topu büyüklüğünde dolu yağışı meydana geldi. Yaşanan dolu yağışında 1 kişi yaşamını yitirdi, 110 kişi de yaralandı. Evlerin camları kırıldı, ağaçlar yerlerinden söküldü.

Avrupa genelinde aşırı sıcaklar etkili olurken, İtalya’nın kuzeyinde yaşayanlar tenis topu büyüklüğünde dolu yağışı ile şaşkına döndü. Tv100'de yer alan habere göre, Ülkenin kuzeyindeki Veneto bölgesinde görülen dolu yağışında 53 yaşındaki bir kişi hayatını kaybederken, 110 kişi de yaralandı.

AĞAÇLAR YERLERİNDEN SÖKÜLDÜ

Dolu yağışı nedeniyle evlerin camları kırıldı, ağaçlar yerlerinden söküldü. Veneto sivil koruma birimi, yaralanma ve evlerinde hasar meydana gelen vatandaşlar tarafından yapılan 500 ihbara hızlı bir şekilde yanıt verildiğini bildirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.