Ankara ve Kırıkkale çevresinde sağanak ve dolu tarım arazilerini vurdu

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Yurdun birçok bölgesinde dün sağanak ve dolu etkili oldu. Ankara'nın bazı ilçelerinde dolu tarım arazilerine zarar verdi. Kırıkkale, Aydın ve Isparta'da ise yağış nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı.

Ankara’nın Beypazarı, Bala, Ayaş ve Elmadağ ilçelerinde etkili olan dolu çevreyi beyaza bürüdü. Bazı sürücüler araçlarının zarar görmemesi için köprü altlarında bekledi. Dolu, ekili arazilere zarar verdi. 

Sağanak ve dolu tarım arazilerini vurdu

TRT Muhabirinin haberine göre, sağanak ve dolunun etkili olduğu şehirlerden biri de Kırıkkale oldu. Şehir merkezinde akşam saatlerinde etkisini gösteren sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Sürücüler trafikte zor anlar yaşadı. Keskin ilçesinde ise yağan dolu nedeniyle tarım arazileri zarar gördü.

Aydın ve Isparta'da da sağanak nedeniyle ulaşım zaman zaman aksadı. Trafik ekipleri, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.