Herkes çocuk olmuştur, çocukluk döneminden geçmiştir. Bu yüzden çocukları anlamak herkes için kolaydır. Çocukluk dönemi insan varlığının başlangıcında ham meyve gibidir. Büyüdükçe çocuk olgunlaşma sürecine girer, yetişkinlik döneminde olgunlaştığında yaşamın tadının varır.

Büyüme çağında çocuklarımızın sağlıklı bir yetişkine dönüşebilmesi için sadece bedensel gelişimi değil, zihinsel ve duygusal gelişimi de önemlidir.

Çocukların sağlıklı birer yetişkin birey olmaları, büyürken zihinsel ve duygusal olarak doğru gelişimleri için Dünya Değişim Akademisi’nde “Çocuklar İçin Değişim Programı” sunulmakta.

Bir ay süren ve 8 seanstan oluşan Değişim Programında 45 dakika süren her seansın teorik teması ve pratik uygulaması farklı.

Bu uygulamalar çocuk olma farkındalığını yükselten teknikler ve bilgilendirmeden oluşuyor. Ayrıca çocukların çok hareketli, eğlenceli bulacakları pratik uygulamalar, hem bedensel hem de zihinsel, duygusal yönden gelişimlerini sağlıyor.

Değişim Programının amacı: Çocuk olmak nedir, Çocuğun olgunlaşması.

Temalarda işlenen konular şöyle:

Her çocuk bir evrendir. Tüm canlı varlıklar arkadaşındır. Her canlı varlık inanılmaz derecede önemlidir. Meyveler yaşlanmaz, olgunlaşır. Olmadığın şey olmaya çalışma, olduğun şey ol, yapay olmak yerine gerçek ol. İçinde keşfedilecek içsel bir evren var. Gözlemci ol ve olayın gerçekleşmesine izin ver. Özünün derinliklerine dalmalısın ve özünle bir olmalısın.

Temalar çok ilgi çekici görünüyor. Umarım tüm ebeveynler çocuklarına bu güzel Değişim Programını alma fırsatını verir. Geleceğin yetişkinlerinin sağlıklı olması, gelecekte sağlıklı toplumun oluşma koşuludur. Güzel bir gelecek için çocuklarımıza bu Değişim Programını hediye edebiliriz.

Değişim hepimiz için, hepimiz değişim için!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Evren 3 yıl önce

çok güzel anlatmışsınız, teşekkürler

Avatar
Candan Güçlü 3 yıl önce

Çok teşekkürler harika

Avatar
Ercüment 3 yıl önce

Çok güzel düşünülmüş, faydalı bir program.. Teşekkürler..

Avatar
serpil gökhan 3 yıl önce

Müthiş bir yazı ve müthiş bir değişim programı...

Avatar
Zeynep Erdoğan 3 yıl önce

Harika teşekkürler