Megastar Tarkan Bursa Cumalıkızık'ta sevenleriyle buluştu

Megastar Tarkan, marka yüzü olduğu alışveriş platformunun yeni reklam çekimleri için Bursa Cumalıkızık’a gitti.

Bursa'da büyük bir ilgiyle karşılaşan ünlü sanatçı, eline megafon alarak vatandaşlara seslendi. Tarkan'ın megafonla konuştuğu anlar vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla takip edildi.

İZMİR KONSERİ İLK 5'E GİRMİŞTİ

9 Eylül'de Gündoğdu Meydanı'nda hayranlarıyla buluşarak tüm Türkiye'ye unutulmaz bir gece yaşatan Tarkan'ın konserine yaklaşık 2 milyon kişi katılmış ve bu sayıyla birlikte Megastar'ın İzmir konseri, dünya tarihindeki en kalabalık ücretsiz konserlerinde ilk beşe yerleşmişti.

KONSER GELİRİNİ BAĞIŞLAMIŞTI

Gazeteci İsmail Küçükkaya, sanatçı Tarkan'ın 9 Eylül'de İzmir'de verdiği konserin gelirini üç vakfa bağışlayacağını açıklayarak "Tarkan, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile konser için bayağı iyi bir para miktara anlaşmış. Konser için anlaştığı parayı Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na, Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı ve yetim çocuklarımıza bakan Darüşşafaka’ya bağışlayacak" ifadelerini kullanmıştı.

t.jpg

BURSA'DA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

9 Eylül'de İzmirli vatandaşlara tarihi bir gece yaşatan Tarkan, dün reklam yüzü olduğu alışveriş sitesinin reklam çekimleri için Bursa’ya gitti.

Bursalıların yoğun ilgisiyle karşılaşan Tarkan, sosyal medya hesabından paylaşımlar gerçekleştirdi. Fan sayfalarının paylaştığı videolarda eline megafonu alan Tarkan, Bursalı sevenlerine seslendi. Tarkan'ın megafonla konuştuğu anlar vatandaşlar tarafından ilgi ve şaşkınlıkla takip edildi.

t1.jpg

"İSTERDİM Kİ..."

Eline megafonu alan Tarkan vatandaşlara şu şekilde seslendi:

Tarkan: "Çok teşekkür ederim her şey için. Ayrıca ilginiz sevginiz için çok teşekkürler. Ben de sizleri çok seviyorum. İsterdim ki hepinizle tek tek fotoğraf çektirmek. Ama kalabalıksınız. Ben fotoğraftan sonra hemen kaçacağım. Sizleri seviyorum"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.