Kiminin parası kiminin de duası: Tarkan ve Kenan Doğulu

Kenan Doğulu Zafer Bayramı konserinden servet kazandı! Tarkan İzmir'in Kurtuluşu için vereceği konserden tek kuruş almadı

İzmir'in Kurtuluşu'nun 100. yılına özel konser verecek olan Tarkan'ın tek kuruş almadığı ortaya çıktı. Buna karşılık Kenan Doğulu'nun Beşiktaş Belediyesi'nin düzenlediği Zafer Bayramı'ndan aldığı para dudak uçuklattı.

Kenan Doğulu Zafer Bayramı konserinden servet kazandı! Tarkan İzmir'in Kurtuluşu için vereceği konserden tek kuruş almadı - Resim : 1

Herkes bu kıyaslamayı konuşuyor. Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel olarak Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerde konser vermişti.

Tv100'ün haberine göre, Kenan Doğulu'nun bu konserden dolarla ücret aldığı ortaya çıktı. Bu durumun ortaya çıkmasının ardından Megastar Tarkan'ın İzmir'in Kurtuluşu'nun 100. yılında vereceği konserden tek kuruş almadığı konuşuluyor.

Kenan Doğulu Zafer Bayramı konserinden servet kazandı! Tarkan İzmir'in Kurtuluşu için vereceği konserden tek kuruş almadı - Resim : 2

Kenan Doğulu Zafer Bayramı konserinden servet kazandı

Bilal Özcan'ın haberine göre 30 Ağustos'ta konser veren Kenan Doğulu'nun Beşiktaş Belediyesi'nden tam 150 dolar yani 2.7 milyon TL aldığı iddia edildi. Buna karşılık olarak İzmir'in Kurtuluşu'nun 100. yılına özel olarak konser verecek olan Tarkan'ın tek bir kuruş bile almadığı belirtildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.