Aşağılık kompleksi bireyin kendi öz değerinin farkında olmamasından kaynaklanır.

Tüm varlıkların bedenleri nasıl olursa olsun içindeki öz varlık eşsizdir ve eşsiz değere sahip olduğu için bir canlı diğerinden daha aşağı veya üstün değildir.

Fakat birey kendisini başkalarından ayrı olarak gördüğü zaman aşağılık kompleksi yaşaması kaçınılmaz oluyor.

Çocuklukta bireye özel muamele yapılması, onda diğerlerinden daha aşağı veya üstün olduğuna dair zihinsel kalıp oluşturabilir.

Çocukluğunda herhangi bir nedenle herkesten ayrı tutulması, ona farklı davranılması, kendisinin diğerlerinden farklı olduğunu düşünmesine ve bu yüzden de kendisinin ya onlardan aşağı ya da üstün olduğunu düşünmesi eğilimine neden olabilir.

Çocukken koşulsuz sevilen ve kabul edilen, başkalarıyla aynı tutulan bir bireyde böyle bir eğilime rastlanmaz. O sıradan herkes gibidir ama kendi içinde eşsiz olduğunu bilir. Başkalarının eşsiz değerini fark edebildiği için kendi eşsiz değerini de fark eder.

Dünya Değişim Akademisi’nde sunulan değişim teknikleriyle bu durumu değiştirebilirsiniz. Öncelikle bu bilimsel tekniklerle farkındalık yükseliyor ve konuyla ilgili daha önce fark etmediğiniz yanlarınızı görüyorsunuz. Gördüğünüz özelliklerinizle yüzleşmek ve kabullenmek, sonra da değişimi yaşamak arkasından geliyor. Süreç tamamen doğal ve kolaylıkla işliyor. Tekniklerin mucizevi gücü ile kendinizi bu sorun olan durumdan özgürleşmiş buluyorsunuz. Sadece farkındalığın yükselmesi için tekniklerin uygulanması yeterli.

Aşağılık kompleksinden özgürleşme değişim programı bir ay süren 8 seanstan oluşuyor. Diğer değişim programlarında olduğu gibi 45 dakikadan oluşan her bir seans nefes, beden hareketleri ve gerginliği atma aşamalarından oluşmakta.

Değişmek isterseniz çok etkili yöntemler, her derde deva çözümler. Hepimiz değişim için, değişim hepimiz için!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.