Yurttaşa ‘Akşam pazarına gidin’ diyen Diyanet soluğu 5 yıldızlı otelde aldı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Yurttaşlara, ucuza alışveriş yapmaları için ‘akşam pazarı’ önerisinde bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı, kurum içi seminerleri için 5 yıldızlı otellerden vazgeçmedi.

Bütçesiyle gündem olan ve “Tasarruflu pazar alışverişi nasıl yapılır?” başlığı altında yurttaşlara akşam pazarı önerisinde bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı, kurum içi seminerler için tercih ettiği ötellerle gündem oldu.

Sözcü gazetesinden Ali Ekber Ertürk’ün haberine göre, Başkanlık tarafından 15 Ocak’ta ‘Murakıplar Semineri’, 27-30 Ocak’ta ‘Eğitim Görevlileri Semineri’, 18-24 Ocak arasında da ‘4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu Öğreticilerine Yönelik Hizmet İçi Eğitim Semineri’ düzenledi.

Bu toplantı ve seminerler Antalya’da 5 yıldızlı lüks otellerde gerçekleştirildi.

Diyanet, Ankara’da 322 kişilik salonu olmasına rağmen, Din İşleri Yüksek Kurulu’na aday üyeleri belirlemek için yapılan toplantı için de Ankara’da 5 yıldızlı oteli tercih etti.

NE OLMUŞTU?

Yıllık 11 milyar bütçeli Diyanet, ‘Aile’ dergisinde yer alan ‘Tasarruflu pazar alışverişi nasıl yapılır?’ başlıklı yazıda, “Ucuza almak için akşam saatlerini bekleyin” tavsiyesinde bulunmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.