Yunanistan ve Suriye sınırında yasa dışı geçiş yapmaya çalışan 28 kişi yakalandı

Türkiye'ye Suriye ve Yunanistan üzerinden yasa dışı yollarla girmeye çalışan 28 kişi sınır güvenlik güçlerince yakalandı.

Milli Savunma Bakanlığı, dün Suriye ve Yunanistan üzerinden yasa dışı yollarla ülkeye girmeye çalışan 28 kişinin Hudut Kartalları tarafından yakalandığını açıkladı. Bakanlık, 16 Temmuz 2023 tarihinde yaptığı açıklamasında, "Terörle mücadelemiz, hudutlarımızda da sürüyor" ifadelerini kullandı.

Resim

YUNANİSTAN VE SURİYE SINIRINDA YASA DIŞI GEÇİŞ YAPMAYA ÇALIŞAN 28 KİŞİ YAKALANDI

Milli Savunma Bakanlığının konuya ilişkin açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

"Terörle mücadelemiz, hudutlarımızda da sürüyor. Ülkemizden Yunanistan’a ve Suriye’den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 22 kişi ile Yunanistan’dan ülkemize girmeye çalışan 6 kişi Hudut Kartallarımız tarafından yakalandı. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 16’sının FETÖ ve 3’ünün PKK/PYD/YPG terör örgütü mensubu olduğu belirlendi" 

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.