YSK Resmi Gazetede Bağımsız Aday Listesini Açıkladı

Yüksek Seçim Kurulu tarafından müracaatı eksiksiz görülerek Cumhurbaşkanı adaylığı kabul edilen Prof. Dr. Hilmi Özden, konuya ilişkin bir basın açıklamasında bulundu. Prof. Dr. Özden'in kamuoyuna hitaben açıklaması şöyle;

"Aziz Türk Milleti

https://www.youtube.com/watch?v=rxa_vWclvxI

Bağımsız Cumhurbaşkanı adaylık başvurusunda Yüksek Seçim Kurulunun incelemeleri neticesinde adaylığı kabul edilenler 21 Mart 2023 akşam saatlerinde açıklanmıştır. İsmimizin de bulunduğu 11 kişilik liste resmi gazetede yayınlanmıştır. Bağımsız adaylar için 22 Mart 2023 tarihinden itibaren her bir vatandaşımızın tercihine göre bağlı bulundukları İlçe Seçim kurullarında imza verme süreci başlayacaktır. Bu süreç 27 Mart 2023 Pazartesi akşamı son bulacaktır. Aynı işlem yurt dışında bulunan vatandaşlarımız için de yurt dışı temsilciliklerinde (Büyükelçilik veya konsolosluk) gerçekleştirilecektir.

Sizlerin vereceği imza desteği ile bizlerin daha fazla hizmet etmesinin yolu açılacaktır

Tüm adaylara başarılar diler, Aziz Türk Milletine Saygılar sunarım.

Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı

Prof. Dr. Hilmi ÖZDEN"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.