Yeniçağ Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak'ın görevine son verildi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Yeniçağ Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak gazetedeki görevine son verildiğini duyurdu. Çolak 'Operasyonun bir ayağı da içerideymiş, göremedik!' dedi.

İYİ Partiye yakınlığıyla bilinen Yeniçağ gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak'ın görevine son verildi.

Çolak Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Yeniçağ'daki genel yayın yönetmenliği ve yazarlık görevlerime hiçbir mazeret gösterilmeksizin, son derece yakışıksız bir yöntemle son verildi. Bu haksız ve saygısız eylemi izah edebilecek bir kelime bulamıyorum. Operasyonun bir ayağı da içerideymiş, göremedik!" dedi.

Yeniçağ uzantılı kişisel mail hesabının (çıkış evrakı tarafına tebliğ edilmeden) şifresinin değiştirildiğini ve hesabına girildiğini belirten Çolak "Tazminatımı da asgari ücret üzerinden vermeye kalkıyorlar. Bunlar suçtur! Milliyetçilik adı altında kul hakkı yiyenler, o hak elbet ayağınıza dolanacak!" diye yazdı. (soL)

Anahtar Kelimeler:
YeniçağBatuhan Çolak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.