Yazarımız Em Hava İstihb Albay Ziya İlker Göktaş "Bombalı Saldırıyı yapan örgütü" açıklıyor.
BURSA ARENA / Haber Merkezi

Gazetemiz köşe yazarlarından Em Hava İstihb Albay Ziya İlker Göktaş, Beşiktaş'ta gerçekleşen hain bombalı saldırıyı yapan örgütü analiz etti ve ülkemiz üzerindeki iç ve dış / karma tehditleri açıkladı.

Göktaş bugünkü makalesinde;

"..Türkiye bu coğrafyada bulunduğu müddetçe güçlü olmak zorundadır. 
Bizim için iç tehdit veya dış tehdit diye bir şey yok !
Karma bir tehdit var;
Bu karma tehdit işbirliği içersinde içeride ve dışarıda eylemlerini organize ediyor.
FETÖ de, PKK da,  DEAŞ da, sadece dış güçlerin organizasyonu içinde bir görev paylaşımı yapıyorlar. Şimdi bu adlarla anılan taşaron terör örgütleri var ; geçmişteki ASALA’yı unuttuk mu ? Her dönem yeni adlarla ve eylemlerle bunlar karşımıza çıkacak.

Bakın ben çok kısaca sizlere bu eylemi kimin yaptığını açıklayayım. 
Nereden biliyor diye düşünebilirsiniz. Bu karma tehdidi yaratan hain işbirlikçilerin görev paylaşımından bunu anlıyorum.
Eğer terör eylemi halka karşı yapılıyorsa DEAŞ,  güvenlik kuvvetlerine karşı yapılıyorsa PKK’nın terör eylemidir.  Eğer bu eylem ekonomik alanda yapıyorsa DOLAR’ın gerçek sahibi ve yanındakiler tarafındandır.  Siz kredi notu indirimlerini, doların yükselişinin sebebini sadece ekonomik olarak mı yorumluyorsunuz ?
Dünkü terör saldırısının arkasından PKK çıkacaktır. 
Çünkü PKK’ya güvenlik güçlerine saldırma görevi verilmiştir. Aksi olsaydı bu eylemden daha basiti olan seyircilerin maçtan çıktığı an saldırı için seçilebilirdi. Üstelik bu durumda şehit sayısı yüzlerce kişi olurdu. Ama şimdi bu toplumda Robin Hood’la eşdeğer bir PKK algısı yaratılmaya çalışılıyor. Güya "biz halka değil Kürt halkına saldıran güvenlik kuvvetlerine saldırıyoruz"  algısı yaratılmaya çalışılıyor.. " 

Şeklinde açıklamalarda bulundu.

ALBAY GÖKTAŞ'ın makalesinin tamamını;

http://www.bursaarena.com.tr/teror-saldirisini-kim-yapti-makale,348.html

adresindeki köşesinden okuyabilirsiniz..


Okuyun / Beğenin / Paylaşın..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.