Yazar Ataol Behramoğlu'ndan, Akşener'e çağrı: "Ülke sizden bu cesareti ve öngörüşü bekliyor.'

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Dünyaca ünlü şair ve Cumhuriyet Gazetesi yazarı Ataol Behramoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e, HDP çağrısında bulundu. Behramoğlu, ''HDP’in siyaset alanından çıkarılması o boşluğun PKK tarafından doldurulması demek olacaktır'' ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, haklarında hazırlanan fezleke TBMM'ye gönderilen HDP'li 9 milletvekili hakkında, "Biz HDP'yi problemli görüyoruz, terörün gölgesinde görüyoruz. Dolayısıyla 'Evet' diyeceğiz" dedi.

Ağıralioğlu'nun HDP çıkışının ardından gazetemiz yazarı Ataol Behramoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e çağrıda bulundu.

Twitter üzerinden paylaşım yapan Behramoğlu, şu ifadeleri kullandı:

''Meral Hanım, sayın Akşener, tarihsel bir karar verme sürecindesiniz. HDP’in siyaset alanından çıkarılması o  boşluğun PKK tarafından doldurulması demek olacaktır. Bunu siz seçmeninize ve bütün ülkeye anlatabilirsiniz. Ülke sizden bu cesareti ve öngörüşü bekliyor.''

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.