Yavaş: Ankara’da yanan bağımsızlık meşalesi ülkemizi daima aydınlatacak

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Sakarya Meydan Muharebesinin 100. yılı vesilesiyle muharebenin geçtiği toprakların Ankara sınırları içerisinde olduğunu duyurma sorumluluğu amacıyla kutlamaya karar verdiklerini söyledi.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Yavaş, “Bugünkü meclis toplantımızı kurtuluşun topraklarında, Polatlı’da yaptık. Ankara’da yanan bağımsızlık meşalesi ülkemizi daima aydınlatacak, Cumhuriyet’imizin daimi bekçisi Türk gençlerine ışık olacak. #HattıAnkaraSathıVatan” dedi.

MUHAREBENİN 100. YILI KUTLANACAK

Toplantıda konuşan Yavaş, “Zaman zaman Sakarya Medyan Muharebesi dendiği zaman bunun Adapazarı Sakarya’da olduğu düşünülür. 100. yıl vesilesiyle Haymana ve Polatlı Belediye Başkanlarımız, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile birlikte 100. yılı anlamına uygun bir şekilde kutlamaya karar vermiş ve bütün dünyaya bu savaşın bu topraklarda olduğunu, Adapazarı ile bir alakası olmadığını duyurma sorumluluğunu üstlenmiştir” dedi.

Toplantıda konuşan Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, çeşitli etkinlikler vasıtasıyla konuya dikkat çekmeye çalıştıklarını söyledi. Yıldızkaya, “Diriliş Yolu yürüyüşleriyle, spor etkinlikleri, kültürel etkinlikler, sanatsal faaliyetler ile konuya dikkat çekmeye çalıştık. Büyükşehir Belediyemizin katkıları önemliydi. Teşekkür ediyoruz kendilerine, sayın Başkanımıza” dedi.

Tele1

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.