Uzaktan eğitim ile ilgili yeni karar yayımlandı!

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Uzaktan eğitim ile ilgili yönetmelikte yapılan değişiklik Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan yönetmelik değişikliğiyle “Uzaktan eğitimde puanla değerlendirme yapılmaz” hükmü yürürlükten kaldırıldı.

“Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre yönetmeliğinin 33’üncü maddesinin dördüncü fıkrasının ikinci cümlesi olan “Ancak uzaktan eğitimde puanla değerlendirme yapılmaz” yürürlükten kaldırıldı.

MEVZUAT DÜZENLEMESİ OLDUĞU BİLDİRİLDİ

Daha önce 31 Aralık 2020 tarihinde Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında yayınlanan MEB Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile de “Uzaktan öğretim notla değerlendirilmez” ifadesi de yürürlükten kaldırılmıştı. Öte yandan yönetmelik değişikliklerinin yeni bir duruma yol açmayacağı, söz konusu değişikliğin, mevcut durumu tamamlayan bir mevzuat düzenlemesi olduğu belirtildi.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.