Ülke genelinde yarın ve hafta sonunu kapsayan sokağa çıkma kısıtlaması  saat: 19.00'da başladı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Kovid-19 ile mücadele ve tedbirleri çerçevesinde ülke genelinde yarın ve hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması bugün 19.00 itibariyle başladı.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeye göre, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın resmi tatil olması nedeniyle 82 saatlik sokağa çıkma yasağı tüm ülke genelinde uygulanmaya başladı. 

Bakanlığın bu duyurusuyla TBMM, Anıtkabir ve Birinci Meclis'te düzenlenecek 23 Nisan törenleri hariç hariç tüm ülke sathında düzenlenen kurallar açıklanmış idi. 

An itibariyle yani saat 19.00 itibarıyla başlayan ve 23 Nisan Cuma, 24 Nisan Cumartesi ve 25 Nisan Pazar günlerinin tamamını kapsayacak sokağa çıkma kısıtlaması, 26 Nisan Pazartesi günü saat 05.00 itibariyle sona ermiş olacak.  

www.bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.