Türkiye ve Arnavutluk'tan 'FETÖ ile mücadele' mesajı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-Arnavutluk ilişkilerine değinerek,  ''FETÖ'nün iki ülke arasındaki ilişkileri zehirlemesine izin vermeyeceğiz'' ifadeleri kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde konuk olan Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ile ortak basın toplantısı düzenledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, düzenlenen ortak basın toplantısında, Türkiye'nin desteğiyle Arnavutluk'ta bir hastane inşa edileceğini bildirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

''FETÖ'nün iki ülke arasındaki ilişkileri zehirlemesine izin vermeyeceğiz. Arnavutluk'ta altyapı ve turizm alanlarında yatırımları artırmayı planlıyoruz. Ekonomik iş birliğimizi yeni boyuta taşımayı öngörüyoruz.  

Arnavutluk'ta Maarif Vakfı'nın devraldığı üniversite ile orada adeta İstanbul Teknik Üniversitesi kurulmuş olacak''

Arnavutluk Başbakanı Rama, ''İki ülke arasındaki ilişkilerde yeni sayfa açmak için güçlü bir irade gördü. İki ülke arasındaki ilişkilerde yeni sayfa açmak için güçlü bir irade gördük'' (Ntv)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.