Türkiye Büyük Millet Meclisinde yeni yasama dönemi başladı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu, bugün ant içme töreni ile toplandı. Meclisin en yaşlı üyesi Devlet Bahçeli'nin başkanlığında toplanan Genel Kurul'da, 28. Dönem milletvekilleri yemin ederek görevlerine başladılar.

Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) bugün 28. Yasama Dönemi başladı. Genel Kurul en yaşlı üye sıfatıyla geçici TBMM Başkanı olan Devlet Bahçeli başkanlığında toplandı. 28. Dönem Milletvekili Ant İçme Töreni için toplanan Genel Kurul'da, ilk yemini Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı, Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli etti.

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNDE 28. YASAMA DÖNEMİ BAŞLADI

Devlet Bahçeli, TBMM Geçici Başkanlığı görevini Mustafa Şentop'tan devraldı. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28. Dönem Milletvekili Ant İçme Töreni dolayısıyla TBMM'ye geldi.

Bugün, TBMM'de 600 milletvekili ant içerek yeni görevlerine başladılar.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.