Türk Silahlı Kuvvetlerinden Irak'ın kuzeyinde operasyon

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Kandil ve Pençe 1-2 Operasyonu bölgesinde 3 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Türk ordusu Türkiye’nin güvenliğine tehdit oluşturan bölücü terör örgütü PKK/YPG’ye göz açtırmıyor. Teröristleri anında etkisiz hale getirmeye devam ediyor. MSB’den yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, teröristle mücadelesini etkin ve kararlı bir şekilde sürdürdüğü belirtildi.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, “Teröristleri hain emellerine ulaşamadan etkisiz hale getirmeye devam ediyoruz. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Kandil’de 1, Pençe 1-2 Operasyon bölgesinde ise 2 olmak üzere 3 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirdi” ifadelerine yer verildi.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.