TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Kavlak, son yolculuğuna uğurlandı

Dün hayatını kaybeden TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Metal Sendikası Onursal Genel Başkanı Pevrul Kavlak'ın cenazesi, memleketi olan Kırıkkale'den uğurlandı.

Ankara'da Türk Metal Sendikası'ndaki törenden sonra cenazesi Kırıkkale merkezdeki Kavlak Camiine getirildi ve burada kılınan cenaze namazından sonra da yoğun bir kalabalık eşliğinde aile mezarlığında defnedildi.  

Binlerce insanın bir araya geldiği cenaze namazına, merhumun ailesi ve akrabalarının yanısıra, AKP Ankara Milletvekili Vedat Bilgin, eski Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Vali Mehmet Makas, AKP Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, CHP Kırıkkale Milletvekili ve Belediye Başkan adayı Ahmet Önal, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Uysal Altundağ, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, TÜRK-İŞ yöneticileri ve konfederasyona bağlı sendikaların temsilciler, Türk Metal Sendikası üyeleri, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş ve Türk Metal işçileri de katıldılar.

Başkan Kavlak'ın bu erken vefatı, işçiler ve sendikalar camiasında büyük üzüntü yarattı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.