TSK, Afrin'deki hastaneye saldıran terör örgütü PKK/YPG'ye ait hedefleri vuruyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Türk askeri, terör örgütü PKK/YPG’nin Afrin’deki hastaneye gerçekleştirdiği ve biri bebek 14 kişinin hayatını kaybettiği saldırının ardından Tel Rıfat’ta teröristlere ait hedefleri vurdu.

Bölücü terör örgütü YPG/PKK Afrin’de hastanede tedavi gören sivillere saldırdı. Terör örgütü, Afrin şehir merkezi ve Şifa Hastanesinin olduğu bölgeye çok namlulu roketatar ile birden fazla atış yaptı. YPG/PKK’nın saldırısında, hastanede tedavi gören 14 sivil hayatını kaybetti, 32 sivil yaralandı. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurlarınca sivillere yönelik saldırı düzenlenen bölgeler derhal tespit edilerek ateş altına alındı.

TSK, TERÖR UNSURLARINA CEZALANDIRMA ATIŞLARI YAPTI

Fırtına obüslerinin de bulunduğu ateş destek vasıtalarıyla yapılan “cezalandırma” atışları sonucunda teröristler tarafından kullanılan 3 sözde karargah binası ile bir barınak ve mevzinin imha edildi. Ayrıca çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi.

QHA  Haber Ajansı

Anahtar Kelimeler:
AFRİNTSKSaldırıHastane
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.