Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli: "Bu yüzyılın lideri Recep Tayyip Erdoğan’dır."

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Erzurum’un Kurtuluşu'nun 103. yıldönümü törenleri için Erzurum'da bulunan Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, AKP İl Başkanlığında yaptığı konuşmada, "Bu yüzyılın lideri de Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bunu sadece ben değil yeni seçimi kaybetmiş olan Trump diyor ki uluslararası bir siyasi oyuncu. Bu dışarıdan çok daha gözüküyor ama içeride muhalefet olduğu için görünmüyor." dedi.

Bakan Pakdemirli, Cumhur İttifakı dışında siyaset yapanların yalanın ipine sarıldığından bahisle, “Bizim bu davamızda AK Partili olmak hak ve batılın savaşında haktan yana olmaktır. Doğrunun hakkın yanında olmak anlamında AK Partili olmayı önemli buluyorum ve önemsiyorum. AK Parti’nin dışında ya da Cumhur İttifakımızın dışında siyasete baktığım zaman daha ağırlıklı yalanın ipine sarılan veya iftira siyaseti yapan doğru dürüst eleştiri yapamayanların siyasetidir. Burada ki siyasetin topluma millete bir faydası olmaz. Bizim kongrelerimiz bayram havasında geçiyor. Bizde kongrelerden sonra kavga çıkmaz, küslük olmaz. Her aslanın gönlünde mutlaka bir şeyler yatar. Bu partide çalışana emek gösterene eninde sonunda imkan ve yer vardır. Ben 15 sene partinin önemli yerlerinde görev almama rağmen bir gün Cumhurbaşkanımızın talimatıyla bakan oldum. Buraya üyeyseniz bilin ki Recep Tayyip Erdoğan’ın mesai arkadaşısınız. O yüzden çalışmaya devam etmeliyiz." diye konuştu.

Pakdemirli, daha sonra Erdoğan'ı överek devam ettiği konuşmasında "Türkiye açısından her yüzyılın bir lideri vardır. Bu yüzyılın lideri de Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bunu sadece ben değil yeni seçimi kaybetmiş olan Trump diyor ki uluslararası bir siyasi oyuncu. Bu dışarıdan çok daha gözüküyor ama içeride muhalefet olduğu için görünmüyor. Türlü oyunlara rağmen Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumuz sürece Türkiye daha iyi bir konuma gelecek” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.