Sinan Ogan'ın Yozgat Toplantısına çirkin saldırı !..

BURSA ARENA / Haber Merkezi

MHP Genel Başkan adaylarından Dr. Sinan Ogan'ın Yozgat toplantısına MHP'li oldukları anlaşılan 150 kişilik bir grup saldırıda bulundu. Çevik Kuvvet Polislerinin gazla müdahale ettikleri kargaşada, rüzgarın ters esmesi sonucu saldırganlara sıkılan gazlar polis memurları üzerine geldi.. Olaylarda iki sivil emniyet görevlisi yumruk darbeleriyle yaralandılar ve hastaneye kaldırıldılar.   

Olayların bastırılmasından sonra Sinan Oğan yaptığı açıklamada: “Saldırıyı Bekir Bozdağ, Vali, E. Müdürü ve S. Durmaz ortak planladı” dedi.

Daha sonra Twitter hesabından mesajlar yayınlayan Sinan Oğan: "Saldırının amacı ülkücüler arasına kan davası sokarak Hayırcı Türk milliyetçilerini sandığa gitmekten vazgeçirmek. Bu oyuna gelmeyeceğiz! Yozgat emniyetinde saldırı istihbaratı olduğu halde yeterli tedbir aldırılmadı.  Vali Kemal Yurtnaç ve Emniyet müdürü bilgi sahibiydi. Devlet desteğinde Hayırcılara saldırıların olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Bu diktatörlük kurulma çabası değil de nedir? Konferansın yapılacağı bina etrafında görevini yapmaya çalışan az sayıdaki polise teşekkür ederim. Yaralanan polisimize geçmiş olsun." dedi.

Sinan Ogan'ın Twitleri aynen şöyle ;

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.