Selçuk Türkoğlu Milletvekili Aday Adaylığını İlan etti

İYİ Parti Eski Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, bir basın toplantısı yaparak Bursa 1. Bölgeden Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

İyi Parti Bursa İl Binası önünde yapılan ve İl Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu'nun açılış konuşmasıyla başlayan basın toplantısına, Bursa yerel ve ulusal basın mensuplarının yanı sıra GİK Üyeleri Hasan Toktaş, Müberra Çakır, MDK Üyesi Şeyda Şahin, Bursa İl Yöneticileri, İlçe başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda partili vatandaş iştirak ettiler.

Selçuk Türkoğlu, Çanakkale Şehitlerine rahmet dilekleriyle başladığı konuşmasında özetle şunları söyledi;

"Bir büyük felaket yaşadık. Asrın felaketiyle birlikte asrın ihmalini yaşadı bu millet. Asrın felaketiyle birlikte asrın beceriksizliğini yaşadı bu hükümet. 6 Şubat depremlerinde kaybettiğimiz insanlarımızı rahmetle anarken hastalarımıza şifa geride kalanlara da güç kuvvet diliyorum. 

"BURSA'DA TEK KALE MAÇI BİTİRDİK"

Ben Selçuk Türkoğlu'yum. Kayseri'de doğdum 1989'da Uludağ Üniversitesi'ne geldim. Gençlik teşkilatlarında, sendikalarda hak arama mücadelesi verdim. Geçmiş dönem İYİ Partide'de teveccühünüzle verilen bir görevle bu kıymetli kadronun desteğiyle ve hep birlikte ilerledik. Gerçekten Bursa'da tek kale maçı bitirdik.

"BİZ DEMOKRASİNİN GEREĞİNİ YAPTIK"

Allah nasip ederse 14 Mayıs'ta da ülkedeki tek kale maçı sona erdireceğiz. Bitiş düdüğünü çalacağız ve inşallah 21 yıldır bu ülkede yaşanan olumsuzlukların ve kötülüğün sebeplerini ait oldukları lige indireceğiz. 

Biz Bursa'da gözümüzü budaktan esirgemeyen bu milletin sözcüsü, sesi olmaya gayret ettik. Bu meydanlarda dolaştığımız mücadelemiz de hiç bir yalan ve toplumu kutuplaştırıcı hiç bir konunun tarafı olmadık.

"BİZ SİYASETİ HOBİ OLSUN DİYE YAPMIYORUZ"

'Şu hırsızlığı durdurun, yağmayı engelleyin, liyakati koruyun, hakkı olanın hakkını temsil edin, devletin malını yağmalamayın' dedik. Sadece alanlarda değil, adliye kapısında, belediye meclisinde, milletvekillerimizle el ele dile getirdik. Demokrasinin gereğini yaptık. Bundan sonrada talebimiz, demokrasinin, kurum ve kuruluşlarda hayata geçmesidir. İnsanların geleceğe güvenle bakabilmesidir.

Ben 24 saat Bursa'nın vekili olmaya talibim. 30 yıla yakındır değiştirmeidğim telefon numaramla, telefonu, kapısı, gönlü açık bir vekiliniz olmaya talibim. Çalışmayı ve mücadele etmeyi arkadaşlarımızla birlikte severiz. Biz siyaseti hobi olsun diye yapmadık. İlkelerimiz ve inançlarımız için yaptık.

Kendimi bildim bileli hep ama hep hak hukuk mücadelesinin içinde oldum. Doğruların her zaman savunucusuydum, yanlışların ise hep kararlılıkla karşısındaydım.
Memleket sevdam, dünyevi değerlerin her zaman üzerindedir.

Şehit kanıyla sulanmış vatan toprağı kutsalım, ay yıldızlı bayrak gururum, milli ve manevi değerlerine her daim sıkı sıkıya bağlı milletim, ezel ebed, ne mutlu ki hep gönlümün efendisi oldu…

Zaten aslolan da bu emsalsiz vatanımıza, bu şanlı bayrağımıza, bu asil milletimize hizmet etmek değil mi?..

Hepimiz doğuştan böyle bir sorumluluğa sahip değil miyiz?
Hayatta olmamızın da gerçek anlamı bu değil mi?..


İşte ben Selçuk Türkoğlu olarak;
Kendimi, bağrından çıktığım ülkeme borçlu hissediyorum ve milletime çok daha etkili biçimde hizmet etmenin yolunun, bundan böyle, demokrasinin mabedi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde aktif siyaset yapmaktan geçtiğini düşünüyorum…

Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyet yolunda ilerlemenin gerekliliğini savunuyor, iyileştirilmiş ve güçlendirilmiş parlamenter sistemin, insan onuruna yakışır bir demokrasinin ülkemizde yeniden tesisine olanak sağlayacığına yürekten inanıyorum…

Siyasetin kapalı kapılar ardında yapılmaması gerektiğini ısrarla vurguluyor, vatandaşımızla her zaman iç içe, toplumumuzun tüm kesimleriyle her daim yüz yüze olunması lazım geldiğini önemle ifade etmek istiyorum…

Partimdeki 3 yıllık il başkanlığı görev sürem içinde, dava arkadaşlarımla birlikte sürekli olarak sahada, alanda, meydanda olmamızın nedeni de, hizmet etme anlayışımızdaki işte bu sahici samimiyetti…



Hülasa Kıymetli Dostlarım;

Bu güne kadar milletimin derdini dert edinmeyi ilke edinen ben Selçuk Türkoğlu…
Önümüzdeki 14 Mayıs 2023 Genel Seçimleri’nde aynı ilkelerimi, aynı kararlı duruşumu, sizlerin sözcüsü olma sıfatıyla TBMM çatısı altında devam ettirmek istiyorum…

Dediniz yine derdimdir, tasanız tasam…
Sırtınızdaki yükünüz yine yükümdür, çileniz çilem…
Bütün arzum da;
Yaşadığınız tüm sorunlara, Meclis çatısı altında çözümdür, sözüm…

Bütün bu duygu ve düşüncelerle, Allah nasip eder, sizler de teveccüh gösterirseniz;
TBMM’de layıkıyla görev yapacağıma namusum ve şerefim üzerine söz vererek, vekâletinize talip olduğumu ifade etmek istiyorum.

Kahrolsun istibdat,
Kahrolsun zulüm,
Yaşasın hak, hukuk, adalet ve hürriyet,
Yaşasın demokrasi…
Bursa İYİ olacak.
Türkiye İYİ olacak.
Her şey İYİ olacak.."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.