Şehitler, Babalar Günü'nde unutulmadı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Türkiye’de ve pek çok ülkede haziran ayının üçüncü pazar günü Babalar Günü olarak kaydediliyor. Şehit aileleri ise, Babalar Günü’nü buruk karşıladı. Ankara Cebeci Askeri Şehitliği’nde şehit yakınları kabirleri ziyaret ederek, vatan için şehit düşen yakınları için dua etti.

Başkent Ankara’da şehitlikler, Babalar Günü sabahında ziyaretçiler ile doldu taştı. Haziran ayının 3. haftası pazar günü kaydedilen Babalar Günü’nde, şehit aileleri, toprağa verdikleri canlarını mezarları başında andı. Dualar, vatan uğruna şehit düşenler için edildi. Sabah erken saatlerde başlayan ziyaretler ile şehitler, Babalar Günü’nde de unutulmadı.

ŞEHİTLER UNUTULMADI

Şehitliğe sabah saatlerinde gelen şehit aileleri, yakınlarının mezarları başında dua etti, Kur’an-ı Kerim okudu. Çocuklarının kabirlerini temizleyen bazı anne ve babalar kabirlerin yanı başına oturarak, duygusal anlar yaşadı. Şehit çocukları da babalarına dua etmek için geldikleri kabristanda mezarlara bakım yaptı ve çiçek bıraktı.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.