Prof. Dr. Ersan Şen "adayım" dedi, Akşener aradı: "Ciddiyseniz görüşelim"

Hukuk profesörü Ersan Şen, İYİ Parti’den talep gelmesi durumunda aday olabileceğini, görevden kaçmayacağını söyledi. İYİ Parti lideri Akşener, program arasında Ersan Şen'i arayarak "görüşelim" teklifinde bulundu.

Habertürk TV’deki ‘Olaylar ve Görüşler’ programının canlı yayınında konuşan hukuk profesörü Ersan Şen, İYİ Parti'den talep gelmesi durumunda aday olabileceğini, görevden kaçmayacağını söyledi.

“İYİ Parti teklif ederse aday olur musunuz?” sorusuna Ersan Şen, “Canımız feda, kanımız feda. Tereddütsüz… Karşılık varsa, yüce millet istiyorsa, karşılıksız bırakmayız. Millet çoban ateşini yakarsa uzak durmayız” yanıtını verdi.

AKŞENER ERSAN ŞEN’İ ARADI

Program devam ederken Ersan Şen, İYİ Parti lideri Meral Akşener tarafından reklam arasında arandığını söyledi.

Ersan Şen, “Sayın Buğra Kavuncu aradı, Genel Başkanımız sizinle görüşmek istiyor dedi. Akşener, ‘Bunda ciddi misiniz' dedi, ‘Ciddiyim' dedim, görüşmek istedi. Muhtemelen bu hafta içinde bir görüşme gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Ersan Şen kimdir?

Ersan Şen 16 Temmuz 1966 tarihinde Nevşehir'de dünyaya geldi. Lise hayatına kadar Nevşehir'de yaşayan Ersan Şen lise eğitimi için İstanbul'a gelmiştir.

Lise eğitimini 1983 yılında Kabataş Erkek Lisesi'nde tamamlayan Ersan Şen üniversiteyi ise Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamlamıştır.

Üniversiteden 1987 yılında mezun olan Ersan Şen, İstanbul Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olarak akademik kariyerine başlamıştır.

1989 yılında Marmara Üniversitesi’nde yüksek lisans yapan Ersan Şen 1994 yılında doktorasını yapmıştır. Ersan Şen 1998 yılında  doçent oImuştur.

2004 yılından bu yana Profesör unvanını taşıyan Ersan Şen aynı zamanda İstanbul Barosu’na kayıtlı bir avukattır.

Ünlü hukukçu Ersan Şen, akademik kariyerine İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde devam etmektedir.

Ceza Hukuku ve Ceza Yargılaması Hukuku alanında akademik kariyere sahip olan Ersan Şen’in bu konu hakkında birçok kitap, makale ve çevirisi bulunmaktadır.

Ersan Şen, Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde Ceza Özel Hukuku ve Ceza Yargılaması Hukuku derslerini vermektedir.

Sözcü ve En Son haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.