PKK tarihinde ilk kez merkez üssü Kandil'de hakimiyeti kaybetti

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Kuzey Irak’ta yürüttüğü harekatlar ve MİT’in başarılı operasyonları sonrasında, bölücü terör örgütü PKK’nın merkez üssü olarak bilinen Kandil’in kırsaldaki teröristlerle iletişiminin zayıfladığı öğrenildi.

TSK’nın sürekli olarak yürüttüğü hava operasyonları ve bölgedeki başarılı “Pençe” operasyonları kapsamında terör örgütüne ağır darbe vurulduğu bildirildi.

TERÖR ÖRGÜTÜ, KIŞ ŞARTLARI VE KORONAVİRÜS SALGINI İLE İYİCE KÖŞEYE SIKIŞTI!

Üst düzey teröristlerin en güvende hissettikleri Kandil’deki terör kamplarında, nokta operasyonlarla etkisiz hale getirilmesi, kırsaldan sızma girişimlerinin başarısız olması örgütü köşeye sıkıştırdı. Öte yandan, TSK, MİT ve JANDARMA timlerinin ağır darbeler vurduğu örgütün, kış yapılanmasını gerçekleştiremediği ve koronavirüs salgını nedeniyle iyice zayıfladığı kaydedildi. (QHA)

Anahtar Kelimeler:
PKKTSKKandil
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.