Pervin Buldan’a hakaret tweeti sonrası Uşak Valisi’nden açıklama

BURSA ARENA / Haber Merkezi

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan‘ın esprili Uşak tweetinden sonra Uşak Valisi Funda Kocabıyık adına bir kişi sahte hesap açtı. HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’a küfür edilen hesapla ilgili işlem başlatıldı.

Anılan twitlerde "Adıyaman'ı kaybettik ama Uşak'ı aldık" şeklinde paylaşım yapan twite, Vali adına olan hesaptan "Pervin hanım afedersiniz ama Uşak yerine 3'ün 1'ini alırsınız" şeklinde terbiye dışı bir paylaşım yapılmıştı.

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’ın Uşak ile ilgili esprili paylaşımına küfürle yanıt verilen hesabın sahte olduğu ortaya çıktı.

Pervin Buldan: Adıyaman’ı kaybettik ama Uşak’ı aldık

Gazeteci Candaş Tolga Işık Vali Kocagil’in açıklamasını paylaştı:

“Az önce Uşak Valisi Funda Kocabıyık’a HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’a yazılan tiviti sordum, “Söz konusu twitter adresi de atılan tivit de bana ait değil. Sahte hesap! Bununla ilgili gerekenin yapılması için Emniyet’e talimat verdim” dedi.”

Tele1

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.