Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde askeri helikopter kaza kırıma uğradı ve bir askerimiz şehit oldu

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde kaza kırıma uğrayarak sert iniş yapan Skorsky helikopterdeki 8 personelden 7’si kurtuldu. Kaza sonucu Uzman Çavuş Ümit Kesti şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan (MSB) yapılan açıklamada, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 4 Eylül’de Skorsky tipi bir helikopterin ikmal faaliyeti esnasında teknik nedenlerle sert iniş yapmak zorunda kalarak kaza kırıma uğradı. Kaza sonucunda Piyade Uzman Çavuş Ümit Kesti şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından bugün yapılan açıklamada “Helikopterde bulunan 8 personelden 7’si kurtarılmıştır. Sağlık durumları iyidir. Bölgede bir personelimiz için Arama Kurtarma faaliyetleri devam etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” denilmişti. Bölgeden acı haber geldi. Uzman Çavuş Ümit Kesti şehit oldu.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.