Öğretmenler Anıtkabir'e yürüdü!

Öğretmenler, Ankara'da bir araya gelerek maaşlarının artırılması talebiyle Anıtkabir'e yürüyüş gerçekleştirdi.

Eğitim-İş Sendikası'nın öncülüğünde bir araya gelen öğretmenler, ücretlerinde artış olması talebiyle Ankara'da 1'inci Meclis'ten Anıtkabir'e yürüdü.

Ulus'taki 1'inci Meclis binasının önünde toplanan öğretmenler, ellerinde Türk bayrakları, pankart ve dövizlerle Anıtkabir'e yürüyüş yaptı.

CHP Ankara milletvekillerinin de katılarak destek verdiği yürüyüşte, "Mustafa Kemal'in öğretmeniyiz" sloganı atılırken, "Öğretmenlik Meslek Kanunu'na da karşı olunduğu belirtildi.

Anıtkabir'de Atatürk'ün mozolesini ziyaret eden grup, ardından Misak-ı Milli Kulesi'ne hareket etti. Burada, Eğitim-İş Sendikası Genel Başkanı Kadem Özbay, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı. Yürüyüşün ardından öğretmenler dağıldı.

Turktime

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.