Muhalefet "damat" ve "128 milyar dolar" zincirinden vazgeçmiyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

CHP liderinin sosyal medyada Akşener'i etiketleyerek başlattığı zincire Karamollaoğlu ve Uysal da katıldı.

Merkez Bankası rezervlerinden kaybolduğu iddia edilen "128 milyar dolar" tartışması kamuoyunun gündemindeki yerini koruyor.

Konuya ilişkin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bir paylaşım geldi.

CHP lideri Twitter hesabından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i etiketleyerek yaptığı paylaşımda "Bu ülkenin 128 milyar doları ve bir de damadı kayboldu Meral Hanım. Soruyoruz, farklı farklı yanıtlar alıyoruz; siz nerede olduklarını biliyor musunuz?" ifadelerini kullandı.

Akşener'den yanıt

Akşener de CHP liderinin mesajını alıntılayarak yaptığı paylaşımda Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu etiketleyerek şunları ifade etti:

Biz de milletimizin hazinesine uzanan elleri takipteyiz Kemal Bey. İktidar istediği kadar kaçsın, istediği kadar saklansın yılmadan kovalamaya devam. Sayın Karamollaoğlu sizde yeni bir bilgi var mı?

Karamollaoğlu da Uysal'a sordu

Karamollaoğlu da zincire Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı etiketleyerek katıldı. Karamollaoğlu paylaşımında şunları kaydetti:

Meral Hanım, insanımız her şeyin farkında. İnanıyorum ki milletimiz, pek yakın bir zamanda bu keyfiliğe, hukuksuzluğa, israfa, yıllardır alın teriyle biriktirileni çarçur edenlere dur diyecek ve güzel bir ders verecektir. Öyle değil mi Gültekin Uysal Bey?

Uysal: İlk bulan arasın

Uysal da zincire katılan liderler arasında yer aldı. Paylaşımında "Elbette bu tekerlek kalmaz bu tümsekte Temel Bey! Anadolu’nun Moğol İstilası’ndan bu yana görmediği bir kravatlı soygunun parçası bu hiçleştirilen 128 Milyar$.. Sormaya devam" ifadelerini kullanan Uysal muhalefet liderlerini de etiketleyerek "İlk bulan arasın Sn Genel Başkanlarım" dedi.

"Şeytanın peşindeyiz"

CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay da İYİ Parti Grup Başkanvekilleri Lütfü Türkkan ve Müsavat Dervişoğlu'nu etiketleyerek yaptığı paylaşımda "Damat 'Allah sonumuzu hayır eylesin' diyerek ortadan kayboldu. 128 Milyar Dolar da kayıp. Soruyoruz; her kafadan farklı ses. Sahi Lütfü bey, Müsavat bey sizde bir bilgi var mı?" ifadelerini kullandı.

Türkkan'dan Altay'a gelen yanıtta ise "Sorduk; 'Şeytan aldı götürdü' diyorlar. Şeytanın peşindeyiz" ifadeleri yer aldı.

Independent Türkçe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.