MİT ve İstanbul Emniyeti'nden ortak operasyon: MOSSAD'a bilgi sattıkları belirlenen 7 kişi yakalandı

Arap Dünyası Haber Ajansı'nın haberine göre, bugün (Salı) Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bilgi toplayıp İsrail istihbarat servisi MOSSAD'a bu bilgileri sattığından şüphelenilen 7 kişiyi yakaladığı açıklandı.

TRT'de yer alan habere göre, gözaltına alınan kişilerden birinin televizyon kanallarında sabah programlarına katılan ve eski bir kamu personeli olan Hamza Turhan Ayberk olduğu tespit edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, birkaç gün önce Antalya Diplomatik Forumu'nun açılışında, İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki savaşının bir savaş değil, soykırım eylemi olduğunu söylemişti.

Erdoğan, uluslararası toplumun 'bağımsız bir devlet kurulmadıkça Filistinlilere olan borcunu ödeyemeyeceğine' vurgu yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.