Milli Savunma Bakanlığı: Saldırı hazırlığındaki 8 PKK'lı etkisiz hale getirildi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye’nin kuzeyinde saldırı hazırlığındaki 8 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Yurt içinde ve sınır ötesindeki operasyonları kararlılıkla sürdüren Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Irak’ın kuzeyi ve Suriye’de terör örgütlerine yönelik operasyonlara devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), bugün yayımladığı açıklama ile 4’ü Fırat Kalkanı bölgesinde, 4’ü de Zeytin Dalı bölgesinde olmak üzere saldırı hazırlığındaki 8 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildiğini duyurdu. Zeytin Dalı bölgesinde etkisiz hâle getirilen teröristlerden birinin Kandil kadrosundan olduğu tespit edildi.

Milli Savunma Bakanlığı paylaşımında şu ifadeler kullanıldı:

“Mehmetçik’ten, Suriye’nin kuzeyindeki teröristlere geçit yok! Kahraman Komandolarımız 4’ü Fırat Kalkanı bölgesinde, 4’ü de Zeytin Dalı bölgesinde olmak üzere saldırı hazırlığındaki 8 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi.”

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.