Mesrur Barzani: Görüşmelerimiz verimli geçti

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Kürdistan Başbakanı Mesrur Barzani, bugün Ankara’da Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile yaptığı görüşmelerin verimli geçtiğini söyledi.

Mesrur Barzani, resmi temaslarda bulunmak üzere Ankara'da idi.

Barzani, günü birlik ziyareti kapsamında Recep Tayyip Erdoğan ve Mevlüt Çavuşoğlu ile görüştü. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı yapılan görüşme, 1 saat sürdü.

Erdoğan ile görüşmesine ilişkin Twitter hesabında yaptığı paylaşımda Başbakan Barzani, “Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çok verimli görüşme gerçekleştirdik. Görüşmede, ikili ticaret ve bölgesel istikrar da dahil olmak üzere bir dizi ortak çıkar konusunda cesaret verici ilerleme kaydettik” ifadelerin kullandı.

Masrour Barzani✔@masrour_barzani

Very productive talks today with President @RTErdogan. We made encouraging progress on a range of matters of mutual interest, including bilateral trade and regional stability- mb.

View image on TwitterView image on Twitter

1,060

7:11 PM - Nov 28, 2019

Twitter Ads info and privacy

408 people are talking about this

Mesrur Barzani, Mevlüt Çavuşoğlu ile yaptığı görüşmeye ilişkin ise şu açıklamayı yaptı:

“Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile yaptığım görüşmenin odak noktası güvenlik ve ikili ticaretti. Karşılıklı çıkar ve zorluklarımızı ve bölgeyi bir bütün olarak istikrara kavuşturmak için birlikte çalışabileceğimizi tartıştık.”

Masrour Barzani✔@masrour_barzani

Security and bilateral trade were the focus of my meeting with Turkish Foreign Minister @MevlutCavusoglu today. We discussed our mutual interests and challenges, and ways we can work together to stabilise the region as a whole.

View image on Twitter

999

2:35 PM - Nov 28, 2019

Twitter Ads info and privacy

357 people are talking about this

Kaynak: K. Irak - RÜDAW TV

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.