Melih Gökçek'in mecliste sürekli sataşan oğluna Bozdağ'dan Uyarı Geldi

Osman Gökçek siyasete hızlı girdi. Meclisteki her tartışmada Osman Gökçek öne çıkmaya başladı. Ancak polemiklere alışık olmayan Gökçek özellikle kürsüdeki mikrofona konuşan milletvekillerine laf atarak AKP grubunu sürekli zor duruma sokmaya başladı. Sonunda AKP Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ Osman Gökçek'i uyardı.

Bozdağ’dan Osman Gökçek’e: AKP grubuna bir sürü sopa attırıyorsun

Muhalif milletvekillerine sürekli sataşan AKP'li Osman Gökçek'i AKP'li Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ, AKP grubuna sürekli sopa attırmakla suçladı ve konuşmamasını istedi.

TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, Meclis kürsüsünde konuşan muhalefet sözcülerine sürekli sözle sataşan AKP Ankara Milletvekili Osman Gökçek’i uyardı. Bozdağ, Gökçek’in yerinden konuşmasının bir anlamının olmadığını belirterek, “AK Parti grubuna da bir sürü sopa attırıyorsunuz; yapmayın, fayda sağlamıyor. Laf atan hep sopa yer çünkü kürsüye hâkim olan kürsüdeki, mikrofon ona açık, o konuşuyor, millet onu duyuyor; sizin söylediğiniz sadece tutanaklara geçiyorsa, o kadar ama dışarıda sizin söyledikleriniz duyulmuyor ama yediğiniz sopa duyuluyor.” dedi.

Gazeteduvar’da yer alan habere göre, yeni milletvekili seçilen AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek yeni yasama dönemine sürekli olarak muhalif milletvekillerine sataşmasıyla gündem geliyordu. Genel Kurul çalışmaları sırasında yerinden kürsüdeki konuşmacıya sürekli laf atan Gökçek’i AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan takip ediyor.

İki milletvekiline geçtiğimiz hafta Meclis’i yöneten AK Partili TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ’dan dikkat çekici bir uyarı geldi. Gökçek ve İnan’ın sataşmalarla çalışmaları sıkıntıya soktuğunu söyleyen Bozdağ, “Ben buradan bakıyorum, AK Parti grubuna da bir sürü sopa attırıyorsunuz; yapmayın, fayda sağlamıyor. Laf atan hep sopa yer çünkü kürsüye hâkim olan kürsüdeki, mikrofon ona açık, o konuşuyor, millet onu duyuyor; sizin söylediğiniz sadece tutanaklara geçiyorsa, o kadar ama dışarıda sizin söyledikleriniz duyulmuyor ama yediğiniz sopa duyuluyor. İzin vermeyin buna, hiçbir vekil arkadaşım, herkese de söylüyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.