Mehmet Ağar’dan Mehmet Eymür’e cevap: Söyledikleri doğru olsaydı...

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Geçtiğimiz hafta HalkTV canlı yayınında çarpıcı açıklamalarda bulunan Eski MİT görevlisi Mehmet Eymür'ün hedefindeki isimlerden biri de Mehmet Ağar'dı. Ağar hakkındaki iddialara cevap verdi.

HalkTV canlı yayınında gazeteci Özlem Gürses,Hakan Çelenk, İsmail Saymaz, İpek Özbey ve Cengiz Erdinç'in sorularını yanıtlayan Eski MİT Görevlisi Mehmet Eymür görev yaptığı döneme ilişkin birçok itirafta bulundu.

Dönemin bir çok önemli ismiyle ilgili de çarpıcı iddialar aktaran Eymür'ün sık sık söz ettiği isimlerden biri de eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'dı.

T24 yazarı Tolga Şardan'a konuşan Ağar hakkındaki iddialara yanıt verdi. Ağar ile gerçekleştirdiği kısa görüşmeyi köşesine taşıyan Şardan şunları aktardı;

"Ağar’a, tedavi olduğu sağlık kampında telefonla ulaştım.

Geçtiğimiz aylarda sıkıntılı bir prostat ameliyatı geçirdiğini yakın çevresinden duymuştum. Bir - iki cümlelik sohbetin ardından doğrudan konuya girdim. Eymür’ün iddialarını ve hakkındaki diğer iddiaları hatırlattım bir kez daha.

Kesinlikle yanıt vermeyeceğini, konuşmak istemediğini belirtti. Sağlık sorunu bulunduğunu ve tedavi gördüğünü söyledi. Zamanı geldiğinde, konuşmak gerekirse söyleyecekleri olabileceğini anlattı.

Ağar, Eymür’ün iddialarının doğru olup olmadığını konuşmaya bile gerek olmadığını söyledi. “Eğer söyledikleri doğru olsaydı; MİT Müsteşarı olarak emekli olurdu” cümlesini kurdu.

Bir de Eymür’ün “Burun ameliyatı oldu” açıklamasını yanıtladı, Ağar: “Yıllar önce Çapa’da olduğum burun ameliyatı. Burnumun içinde kemik parçası vardı. Deviasyon dedikleri. Ameliyatlarım devletin kayıtlarındadır” cevabını vermekle yetindi"

Halk Tv

Anahtar Kelimeler:
Mehmet EymürMehmet Ağar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.