MEB, 15 bin öğretmen alımına ilişkin kontenjan dağılımını açıkladı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Milli Eğitim Bakanlığı, 15 bin öğretmen atamasına ilişkin açıklamada bulundu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, branş bazında kontenjan dağılımı yayımlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı, 15 bin öğretmen alımına ilişkin başvuru ve atama duyurusunu yayımladı. Öğretmen alımı branş ve kontenjan dağılımı, öğretmen doluluk oranı ve ihtiyaç duyulan alanlar göz önüne alınarak yapıldı. En fazla atama yapılacak ilk 3 branş ise sırasıyla 2 bin 175 kontenjanla sınıf öğretmenliği, 1755 kontenjanla özel eğitim öğretmenliği ve 1302 kontenjanla okul öncesi öğretmenliği olarak açıklandı.

Milli Eğitim Bakanlığının konu ile ilgili açıklamasının tamamı http://personel.meb.gov.tr/ internet adresinde yayımlandı.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.