Mavi Marmara gemisi icradan satışa çıktı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

2010 yılında Gazze´ye giderken İsrail´in operasyon düzenlediği Mavi Marmara gemisinin 3,8 milyon lira bedelle icradan satılmasına karar verildi.

Anadolu 3. İcra Dairesi’nce yayınlanan açık artırmada, Mavi Deniz Taşımacılığı’na ait, eski adı ’Mavi Marmara’ olan ’Anatolian’ isimli yük gemisinin 3 milyon 888 bin liradan açık arttırmaya konulduğu duyuruldu. Geminin ipotek ve haciz nedeniyle satışa çıkarıldığı öğrenildi.

Satışa çıkarılan gemi, ağustos ayında da Somali’de korsanların hedefi olmuştu. Somali’nin başkenti Mogadişu Limanı’nda bulunan gemiyi, Türkiye’ye getirme masrafının ise 320 bin 222 dolar olduğu belirtildi.

Geminin sigorta değerinin 2 milyon dolar olduğu, seyir, haberleşme ve diğer can emniyet koruma gibi ekipmanlarının çalıştığı ifade edildi.

Şalom

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.