Marmaris açıklarında 9 FETÖ'cü kaçmaya çalışırken botta yakalandı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, 9 FETÖ’cü daha yakalandı. FETÖ’cülerin lastik botla yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandığı öğrenildi.

Muğla’nın Marmaris ilçesi Bozburun Mahallesi Kızılada açıklarında Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanlığı ekipleri bir lastik botu durdurdu. Ekipler, karaya çıkarttığı lastik bottaki 10 şüpheliyi, Marmaris Jandarma Komutanlığına teslim etti. Bottakilerden 9’unun, FETÖ’ye üye olmaktan yargılanan eski polis ve öğretmenler olduğu tespit edildi. AA’nın dün aktardığı habere göre organizatör olduğu değerlendirilen bottaki U.T’nin ise göçmen kaçakçılığı yaptığı belirlendi.

8 FETÖ’CÜ TUTUKLANDI

Gözaltına alınan şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan 8’i tutuklanırken, cezaevinden tahliye olduğu belirlenen bir şüpheli salıverildi.

QHA

Anahtar Kelimeler:
FETÖFETÖcüMarmarisBot
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.