Mardin’de Eren Abluka-6 Şehit Jandarma Uzman Çavuş İlhan Çaylan Operasyonu başlatıldı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İçişleri Bakanlığı, Mardin’de Eren Abluka-6 Şehit Jandarma Uzman Çavuş İlhan Çaylan Operasyonu başlattı. Bölücü terör örgütünün PKK’nın bölgeden tamamen temizlenmesi amacı taşıyan operasyonda, 569 personel görev alıyor.

Türkiye’nin İçişleri Bakanlığınca ülkenin güneydoğusunda bulunan Mardin’de Eren Abluka-6 Şehit Jandarma Uzman Çavuş İlhan Çaylan Operasyonu başlatıldı. Bölücü terör örgütü PKK’nın bölgeden arındırılması için başlatılan operasyonda Mardin İl Jandarma Komutanlığınca; Jandarma Özel Harekat (JÖH), Jandarma Komando ve Güvenlik Korucu timlerden oluşan 569 personel ile 38 operasyonel tim görev aldı.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik başlatılan Abluka Operasyonlarının kararlı bir şekilde yürütüleceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.