Mansur Yavaş'ı tehdit etmişti; kılık kıyafetiyle sosyal medyada gündem oldu

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a "Ezer geçeriz, bunu böyle bil" tehdidinde bulunan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, twitter paylaşımında üstündeki 12 bin liralık Prada eşofman ve 7 bin liralık gözlükle sosyal medyada gündem oldu.

Ankara’da eski bakan Zeki Ergezen'in cenazesine katılmak üzere camiye gelen MHP İdare Amiri ve Milletvekili Erkan Haberal’ın şoförü, araçla bahçeye girmenin yasak olduğunu belirten Ankara Büyükşehir Belediyesi personeline çarptı. Haberal "Maksatlı, kötü niyetli ve provakatif ANFA görevlisi olayın yegane sorumlusudur" diyerek, hastanede tedaviye alınan özel güvenlik görevlisini suçladı.

MANSUR YAVAŞ'I HEDEF ALDI

Duvar'da yer alan habere göre, tepkilere neden olaya MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da twitterdan dahil oldu. Ersoy “Kıymetli İdare Amirimiz Erkan Haberal’a yapılan hadsizliğe karşı özür dilemesi gereken makam Mansur Yavaş sensin..! Saygısızlık yapıldığı anda ezer geçeriz bunu da böyle bil..!” diyerek hem Yavaş'ı tehditte bulundu hem de özel güvenlik görevlisine otomobille çarpılmasını savunmuş oldu.

SOSYAL MEDYADA TT OLDU

Baki Ersoy, bu sabah ise Twitter hesabından aracı içinde çekilmiş fotoğrafıyla "Her sabah iki seçeneğiniz var. Ya hayallerinizle birlikte uyumaya devam edeceksiniz. Ya da uyanıp hayallerinizi kovalayacaksınız. Hayırlı Pazarlar" paylaşımını yaptı. Mansur Yavaş'la ilgili sözleri nedeniyle tepki çeken Baki Ersoy, paylaştığı fotoğrafında üzerindeki 12 bin liralık Prada eşofman ve 7 bin liralık Zilli gözlük nedeniyle de sosyal medyada gündem oldu. 

İşte o tweetlerden bazıları:

(HABER MERKEZİ)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.